Előfizetői tartalom

Túl a nehezén a magyar Raiffeisen, jöhet a növekedés

Portfolio
Tavaly elérte, az idei első félévben pedig fenntartotta nyereséges működését a magyar Raiffeisen: 6,3 milliárd forintos adózott eredménnyel zárta az első félévet a bank. Szépen haladnak a tavaly bejelentett költségcsökkentéssel, hiszen 19%-kal vágták vissza működési költségeiket a 20%-os tervhez képest, és további leépítések helyett üzleti növekedést terveznek.

Az anyabank gyorsjelentéséről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2016.08.18Csalódás a Raiffeisentől, érik a nagy döntés (2.)A Raiffeisen Bank működési eredménye 5%-kal növekedett az első félévben, elérve a 34,5 milliárd forintot. Heinz Wiedner vezérigazgatónak a bank sajtótájékoztatóján tarott előadása szerint egyedi és tartós tényezők is magyarázzák a javulást: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés