Előfizetői tartalom

Új világ jön: a lakást, a bútort és az albérlőt is a bank hozza neked

Találkoztál már olyan bankkal, amelyik eléd teszi a legjobb lakáshirdetéseket, lebonyolítja helyetted a vásárlást, hitelt ad, a bútort is beszerzi, és még a költözést, sőt a lakáskiadást is elrendezi helyetted? Ha még nem, érdemes megismerkedni a fogalommal: a jövő az ilyen mindentudó lakásökoszisztémákról fog szólni. Európában a Danske Bank jár az élen, és a McKinsey szerint éveken belül óriásira nőhet a piac.

Mit tud a lakásökoszisztéma?Rengeteg piacot átalakított mára a digitális forradalom, de egyelőre kis hatással volt az egyik legnagyobbra, a lakáspiacra. Pedig az USA-ban a lakáspiac a maga 24 500 milliárd dollár értékével a 20 000 milliárdos GDP-t is felülmúlja, és megközelíti a részvénypiac 27 000 milliárdos méretét. A legtöbb ember számára a lakás jelenti a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés