Előfizetői tartalom

Új trend: a szolgáltatás fele a másik banknál érhető el

Szakál Gyöngyvér, MNB
Alacsony kamatkörnyezetben különösen fontos a bankoknak, hogy - ha lehet - megpróbálják tovább csökkenteni költségeiket. Viszonylag még ismeretlen új megoldást kínál erre a szolgáltatások megosztására épülő banki modell. De megbízhat-e egy hitelintézet a feladatok és terhek megosztása során egy külsős cégpartnerben? S leküzdhetők-e az informatikai vagy akár titokvédelmi problémák az együttműködés során?

Hitelezés 2016 A magyar bankok költségcsökkentése is fontos téma lesz Hitelezés 2016 konferenciánkon! Információ és jelentkezés Immár számos formája, fokozata létezik annak, hogy a bankok megosszák egyes szolgáltatásaikat (utility banking), s így közösen lássák el ügyfeleiket. A "közös teherviselésre"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés