Előfizetői tartalom

Újabb nagy botrány tört ki a legnagyobb német banknál

Portfolio
Újabb botrány a legnagyobb német bank körül: 740 millió euróra perlik befektetők a Deutsche Bankot, azt állítják ugyanis, hogy méltánytalanul alacsony összeget kaptak a bank által megvett Postbank részvényeiért. A bank részvényei 0,3%-os mínuszban zárták a napot, ezzel ma a DAX legrosszabbul teljesítő komponense volt a társaság.

A jogi bizonytalanság akörül van, mikor vette át valójában a Deutsche Bank ezt a lakossági bankot előző tulajdonosától, a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó Deutsche Posttól. A befektetők azt állítják, hogy a Deutsche Bank de facto már két évvel azt megelőzően ellenőrzése alatt tartotta a bankot, hogy teljes átvételét megindította volna. Előbbi 2008-ban, utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés