Válaszolt nekünk az első NOK-szervező: május közepén indulunk!

2017. április 21. 08:25    
nyomtatás
 
Megkérdeztük a Carion Holdingot, mikor és milyen feltételekkel fogják elindítani Magyarország első Nemzeti Otthonteremtési Közösségét (NOK). Ezen a héten érkezett ugyanis a hír, hogy megkapta az engedélyt cégük, a Central NOK Zrt. az MNB-től.

A hazai lakásfinanszírozás is kiemelt téma lesz Hitelezés 2017 konferenciánkon, még nem késő regisztrálni!Szó szerint idézzük kérdéseinket és a Cariontól kapott válaszokat, kiemelések tőlünk.

1. Mikor kezdi meg NOK-tagok toborzását a Central NOK Zrt.?


Társaságunk 2017. április 12-én vette kézhez az erre vonatkozó engedélyét a Magyar Nemzeti Banktól, mint felügyeleti szervtől. Ennek megfelelően és terveink szerint várhatóan 2017. május 15-én kezdjük meg a tagtoborzást.

2. Milyen kezdeti és milyen folyamatos díjakat kell fizetnie annak, aki taggá válik a NOK-ban? Megjelenik-e valahol az erről szóló hirdetmény?


Természetesen a törvényi előírások ennek a rendjét is szigorún szabályozzák, aminek a legmesszemenőbbekig meg kívánunk felelni. A termék pontos részleteiről a toborzási felhívás kiadásával egy időben tudunk részletes információkkal szolgálni. Az erről szóló hirdetmény - a nyilvános felhívás - várhatóan május 15-étől lesz elérhető a weboldalunkon.

3. Van-e olyan ingatlanfejlesztés a Carion vagy bármely partnere portfóliójában, amely várhatóan tömegesen fogja kielégíteni a Central NOK által toborzott új NOK-tagok lakásigényét?


A nemzeti otthonteremtési közösségének célja, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa ügyfelei új lakáshoz jutását - és ezáltal tevékenyen hozzájáruljon a hazai építőipar fellendüléséhez, áttételesen a magyar gazdaság teljesítményének javulásához. Ezzel együtt nem célunk és nem feladatunk, hogy részt vegyünk a NOK-hoz kapcsolódó egyéni ingatlanvásárlások megszervezésében, ezt minden ügyfelünk tőlünk teljesen különálló, egyéni igényeinek legmegfelelőbb módon valósítja meg. Ezt természetesen a tevékenységgel kapcsolatos törvények is rögzítik, mégpedig olyan formában, hogy a Centrál NOK Zrt. csak és kizárólag a közösségek szervezésében vehet részt, más, ingatlanhasznosítással vagy kereskedelemmel kapcsolatos tevékenységet nem folytathat.

4. Összesen hány NOK-tag toborzásával és hány közösség elindításával számol a Central NOK 2017-ben, illetve 2018-ban?


Más vállalkozásokhoz hasonlóan tervszámaink és üzleti terveink nem nyilvános adatok, üzleti titok tárgyát képezik.

5. Mi a fő toborzási / értékesítési csatornája a cégnek?


A Centrál NOK Zrt. értékesítési stratégiájának elsődleges módjaként az értékesítési partnerekkel való együttműködést választotta.

A hazai lakásfinanszírozás is kiemelt téma lesz Hitelezés 2017 konferenciánkon, még nem késő regisztrálni!


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium