Előfizetői tartalom

Felvásárlások, banki partnerség: begyújtja a rakétákat a Generali

Palkó István, Ljubljana
Bankbiztosítási együttműködési megállapodást kötött az UniCredit az Allianzcal és a Generalival a közép- és kelet-európai régióban. A Generali régiós vezérigazgatója, Luciano Cirina a társaság mai ljubljanai sajtótájékoztatóján beszélt az UniCredittel kötött megállapodás mellett a társaság két új (szlovén és lengyel) érdekeltségéről, valamint a társaság régiós elképzeléseiről.

Új partnerség az UniCredittelA napokban megegyezett a Generali az UniCredittel, hogy bankbiztosítási partnerséget indítanak a régióban. A biztosító szempontjából a megállapodás előnye, hogy az új értékesítési csatornán keresztül szélesíthetik ügyfélbázisukat, növelhetik üzleti volumenüket. Az együttműködésből fakadóan különösen Romániában és Horvátországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés