Előfizetői tartalom

Kettészakadt az autósok tábora, nagyot lehet most spórolni a biztosításon

Portfolio
Átlagosan sokkal olcsóbb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkeznek a január 1-jei évfordulós ügyfelek, mint az évközbeni évfordulósok - derült ki az MNB mai közleményéből. Az év eleji adatok szerint előbbiek alig több mint 17 ezer forintot, utóbbiak viszont majdnem 29 ezer forintot fizetnek. Mindkét csoportnak érdemes díjat kalkulálnia, most persze elsősorban a kampányban érintetteknek.

A naptári évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) ügyfelek a törvény szerint legkésőbb 2017. november 11-ig kapják meg a jövő évre várható díjukról szóló értesítést. Ha ezt elfogadják és tovább fizetik majd a díjat, szerződésük automatikusan érvényben marad. Amennyiben viszont felmondják addigi kgfb-szerződésüket, erről úgy kell írásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés