Előfizetői tartalom

Távozik a biztosítóvezér, új vezérkar a Signal Idunánál

Portfolio
Teljesen megújult a Signal Iduna Biztosító igazgatósága. Április 1-jétől Csata Dénes a biztosító elnök-vezérigazgatója. Sisák Ilona és Daniel Kempchen vezérigazgató-helyettesként csatlakoztak a biztosító vezetőségéhez. Kálózdi Tamás elnök-vezérigazgató hét év után közös megegyezéssel távozott a társaság éléről - közölte a társaság.

A Signal Iduna Biztosító az elmúlt években jóval a piaci átlag feletti dinamikus növekedést és nyereséges működést mutatott fel. 2017-ben 25%-os növekedés mellett 25,8 milliárd forint díjbevételt könyvelhetett el. Ez év április elsejétől Csata Dénes irányítja a társaságot. A közgazdász végzettségű új elnök-vezérigazgató 2002 óta dolgozik a biztosító kötelékében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés