Előfizetői tartalom

Történelmi rekordot döntöttek a magyar biztosítók

Egy évtizede nem látott, 7%-os díjbevétel-növekedést, történelmi rekordnak számító nominális díjbevételszintet és a válság eleje óta nem látott nyereséget értek el 2017-ben a magyar biztosítók. Az MNB friss adatai alapján a károk miatt joggal dráguló kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások, valamint a nyugdíjbiztosítások hozták a piaci növekedés nagyobb felét. A biztosítók profitabilitását és értékesítési teljesítményét is tovább javíthatná az eddiginél látványosabb hozamemelkedés.

Hitelezés 2018 A hazai bankszektor helyzetét részletesen elemezzük Hitelezés 2018 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Közzétette az MNB a hazai biztosítási szektor 2017-es teljesítményéről szóló előzetes adatokat. Ez alapján tavaly a biztosítók az eddigi, 2007-es rekordot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés