Trendforduló az egészségügyben

2017. október 10. 13:49    
nyomtatás
 
Öngondoskodás nélkül nem fog menni - jelentette ki előadásában Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója a Portfolio Private Health Forum 2017 című konferenciáján. Szerinte trendfordulónál vagyunk, legalábbis, ami az egészségpénztári befizetéseket illeti.


Az öngondoskodás egyik fontos eszköze az egészségpénztár, azt szoktam mondani, hogy a híd az állampolgár és az egészségügyi szolgáltatók között - fogalmazott "Trendforduló előtt - egészségügyi öngondoskodás és a magánegészségügy" című vitaindító előadásában Studniczky Ferenc.

Az idei év végére megfordult a trend, az egyéni befizetések dominálnak az egészségpénztári szektorban a munkáltatói befizetésekkel szemben
- fogalmazott.

Trendforduló az egészségügyben

Forrás: OTP Egészségpénztár


Trendforduló az egészségügyben

Fotó: Stiller Ákos

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium