Előfizetői tartalom

Autósok: figyelmeztetést adtak ki a biztosítók

Portfolio
Megközelítőleg másfél millió személyautót érint az év végi kötelező váltás, ám az már az első időszak tapasztalatai alapján látszik, hogy az idei évben még a tavalyinál is kevesebben cserélik le korábbi biztosításukat. A biztosítót váltóknak azonban fontos betartani a határidőket: a jelenlegi szerződés felmondásának legkésőbb december 1-jén éjfélig kell beérkeznie a biztosítóhoz - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Becslések szerint az idei évben még az előre becsültnél is kevesebb lesz azoknak az autósoknak a száma, akik az év végi átkötési időszakban lecserélik jelenlegi kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat (kgfb). Mint ismert: a biztosítók november elején tették közzé a 2015. január 1-jétől érvényes tarifáikat. A kötelező átlagdíjak a MABISZ legfrissebb statisztikái...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés