Előfizetői tartalom

Bejelentették: egyesül három magyar biztosító

Portfolio
Várhatóan 2018. január 1-jével egyesülni fog a Vienna Insurance Group (VIG) három magyar biztosítótársasága: az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító - közölte az Union. Az egyesülést követően a társaság Union néven folytatja működését, vagyis úgy tűnik, a VIG feladja eddig folytatott multibrand stratégiáját Magyarországon.

A három társaság együtt nagyságrendileg egymillió ügyfelet szolgál ki. Új üzemméretben egyesítjük erőforrásainkat és optimalizáljuk értékesítési struktúránkat, ami lehetővé teszi számunkra, hogy még hatékonyabban tudjunk az ügyféligényekre válaszolni. Ily módon tehát méginkább felvértezve állunk a jövő kihívásai elé. Fontos hangsúlyozni, hogy az egyesülés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés