Előfizetői tartalom

Először lett nyereséges a Vienna Life

Portfolio
A nyugdíjbiztosításokhoz járó állami támogatás miatt meglódult a rendszeres díjas biztosítások értékesítése, az alacsony hozamkörnyezet viszont megtépázta az egyszeri díjas biztosítások eladásának ütemét, ennek ellenére a Vienna Life tavaly megcsinálta az első nyereséges évét. A biztosító sajtótájékoztatóján szó volt az eredmények mellett a cég előtt álló kihívásokról és a várható szabályozások hatásairól is.

Vadas-Földvári Anett, a Vienna Life Biztosító Zrt. vezérigazgatója a 2015-ös piaci helyzetről és a biztosító eredményeiről beszélt: 2,9 százalékot nőtt a biztosítási piac díjbevétel alapján tavaly, 2 százalékot csökkent az életbiztosítási piac: ezen belül a rendszeres díjasok 4 százalékot nőttek, az egyszeri díjasok 12 százalékot csökkentek, a növekedés motorja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés