Előfizetői tartalom

Jól jártál, ha nyugdíjpénztárra bíztad a pénzedet

Portfolio
Még nincs vége az évnek, mégis több nyugdíjpénztár már megérdemelten hátradőlhetne, ugyanis sokan július közepére hozni tudták azt a teljesítményt, amit tavaly egész évben produkáltak. Az önkéntes kasszák között van olyan portfólió, ahol már 5% feletti hozamnak örülhetnek a tagok, mégis a magánkasszák teljesítenek a legjobban, ott a négyből három pénztár is tudta hozni az 5%-os szintet.

Önkéntes kasszák: 5% körüli hozamokAz MNB honlapján elérhető legfrissebb iparági adatok még az első negyedévre vonatkoznak, de már azokból is látni lehetett, hogy jól indították az évet az önkéntes kasszák. A befektetési tevékenység eredménye látványosan megnőtt az első negyedévben, ami a kezelt portfólió-állományhoz viszonyítva 2,3%-os vagyonarányos hozamot jelentett.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés