FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

Autósok: mégis nagyot lehet kaszálni a biztosításon

Portfolio
Már csak néhány napjuk maradt az autósoknak arra, hogy eldöntsék, lecserélik-e év végi évfordulós kötelező biztosításukat, vagy sem. A díjértesítőkből megismert magasabb díjak miatt a váltás mellett döntők magas összegű megtakarítást tudtak elérni. Érdemes tehát minden érintett autósnak díjkalkulációt végeznie, és mielőbb döntésre jutnia: a felmondásoknak ugyanis hétfő éjfélig el kell jutniuk az érintett biztosítókhoz - áll a Netrisk.hu sajtóközleményében.

Az előző évek statisztikái alapján arra lehet számítani, hogy sok autós a hátralévő utolsó napok során jut döntésre, ami további mintegy 50 ezer autós rohamát vetíti előre. A december 1-jei határidő ugyanakkor csak a jelenlegi szerződés felmondására vonatkozik, új szerződés megkötésére egészen december 31-ig van lehetőség. Jelentős összeget is lehet spórolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés