FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Ki gondolta volna? - 5 érdekesség a biztosításokról

Portfolio
Lassan visszatér a válság előtti szintre a közép-kelet-európai régió biztosítási piaca, már ami a díjbevételeket illeti. A nyereségesség szempontjából azonban még nagy a lemaradás a korábbihoz képest - állapította meg a Roland Berger. A német tulajdonú tanácsadócég sajtóvacsoráján Schannen Frigyes partner ismertetett néhány biztosításpiaci érdekességet, most ezekből szemezgetünk.

A nem-életbiztosítási piaccal szemben inkább az életbiztosítási szegmensben látnak nagyobb növekedési lehetőséget a régió biztosítói. A lengyel és a román biztosítók tűnnek ma a legambiciózusabbnak, a magyar piacot pedig óvatos optimizmus jellemzi: az élet üzletágban 6%-os, a nem-élet üzletágban 3%-os éves növekedést várnak 2017-ig. A biztosítók várakozásai szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés