Előfizetői tartalom

Meredeken drágulnak a kötelező biztosítások

Portfolio
Az idei év első hónapjaiban a várakozásoknak megfelelően erőteljes emelkedésbe kezdtek a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) díjai. Míg január első hetében még átlagosan 19 300 forint körüli összegért köthettek személyautóikra kgfb-szerződést az évközben szerződők a Netrisk.hu oldalain, addig február második felére ugyanitt már 25 ezer forint fölé kúszott az átlagos éves díj - közölte az alkuszcég.

Biztosítás 2015 Fontos téma lesz ez közelgő biztosítási konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Pezseg a piacA piac pezsgését jól mutatja, hogy az idei évközi időszakra már eddig 40 tarifamódosítást hirdetett meg az érintett 15 biztosító. A legnagyobb mértékben ezúttal a középkategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés