Előfizetői tartalom

Mesés összeg üti a gyermekes családok markát

Portfolio
A Voya Financial(korábbi ING US) új programot hirdetett Amerikában, a 2014. október 20. és december 19. között újonnan születetteknek adnak fejenként 500 dollárt, egy speciális befektetési alapba kihelyezve. A cél az, hogy a nyugdíj-megtakarításokra felhívják a figyelmet, hiszen a demográfia a tengerentúl sem támogató, napi 10 ezer újszülött mellett 10 ezren érik el a 65 éves kort - írja a Times.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-i Öngondoskodás 2014 konferenciánkon. Információ és jelentkezés Nem mindennapi kampánnyal próbálja felhívni a figyelmet a nyugdíj-előtakarékosság fontosságára az ING korábbi amerikai leánycége, a most már Voya Financial...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés