Előfizetői tartalom

Mi lesz velünk? - Így látja a helyzetet egy olasz biztosítóvezér

Palkó István, London
A növekedést elsősorban nem a díjak emelésével próbálják elérni a biztosítók, ezt inkább az ügyféligények változása indukálja - mondta a Portfolio-nak adott interjújában Luciano Cirinà, a Generali PPF Holding vezérigazgatója a Generali londoni befektetői napján. A régiónkban otthonosan mozgó olasz biztosítóvezér szerint az életbiztosítások sikerét elsősorban az állami ösztönzők, például adókedvezmények határozzák meg. Cirinà az alábbiakban elárulja, miben tudnak igazán növekedni most a biztosítók, lát-e kedvező felvásárlási lehetőségeket a régiós biztosítási piacon, és miként tekint egyik vezető piacukra, Magyarországra.

További részletek a Generali londoni befektetői napjáról:Kapcsolódó cikkünk2014.11.19Nagy bejelentéseket tett Londonban a GeneraliPortfolio: A biztosítók mindig a régió alacsony biztosítási penetrációjára hivatkoznak, aminek a nyugati tapasztalatok alapján egyszer csak dinamikus növekedésbe kell fordulnia. Magyarországon inkább csökkent vagy stagnált a penetráció az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés