Előfizetői tartalom

MNB: újabb biztosítónál támadtak gondok

MNB
Az MNB felfüggesztette a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékértékesítését, korlátozta a biztosító eszközei feletti rendelkezési jogát és pénzügyi terv elkészítését írta elő a hiányosságok megszüntetésére. A pénzügyi helyzet rendezéséig érvényben maradó intézkedésekre a biztosító nem kellően megalapozott díjpolitikája, illetve a befektetési tevékenységéhez kapcsolódó kockázatok és a tartalékhelyzete miatt került sor - írja sajtóközleményében az MNB.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma publikált végzésében felfüggesztette a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület (KÖBE) kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) termékértékesítését.A biztosító eszerint az MNB végzésének mai kézhezvételétől az intézkedések visszavonásáig - a díjnemfizetés nyomán megszűnt szerződések miatti visszakötéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés