Előfizetői tartalom

Rég láttunk ilyet a biztosítási piacon

Portfolio
Az elmúlt évben a biztosítási szektor szinte minden területén növekedési számokat lehetett látni, a teljes piac biztosítási díjbevétele tavaly 2013-hoz képest 4,2%-kal, 844 milliárd forintra nőtt, de a szektor stabilitás és tőkeellátottság szempontjából is jól vizsgázott 2014-ben. Jó évet zártak a nyugdíjbiztosítási termékek is, azonban a szektor előtt álló kihívásokról sem szabad elfeledkezni. Többek között ezeket a témákat is érintik az előadók a Portfolio mai Biztosítás 2015 konferenciáján.Fontosabb részletek Pandurics: szinte minden terület a zöld mezőbe lépett. Deloitte: a technológiai újítások is fejtörést okoznak. Az alacsony hozamok nyithatnak új kapukat a biztosítások előtt. Concorde: újra előtérbe kerülnek a unit-linked biztosítások. MNB: áprilisban jön az online közvetítői ajánlás.

2015. március 25. 12:12 Megosztás MNB: áprilisban jön az online közvetítői ajánlás Nagy Koppány, az MNB Biztosítás, pénztár, pénzügyi vállalkozások és közvetítők felügyeleti igazgatóságának igazgatója a biztosítási piac mostani helyzetéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés