Előfizetői tartalom

Rekordbefizetések jöhetnek a nyugdíjkasszákhoz decemberben

Portfolio
Tízből hat pénztártag elégedett az önkéntes nyugdíjpénztárak által elért kiváló hozameredményekkel - derül ki az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) felméréséből. Az ÖPOSZ rekordbefizetésre számít a tagok részéről az év végén, mivel a többségük tudja, hogy az év végéig beérkező egyéni befizetéseik után 20 százalék, akár 150 ezer forint adó-visszatérítés is igénybe vehető - derül ki a közleményből.

Az ÖPOSZ a Budapesti Értéktőzsdével (BÉT) való együttműködés keretében átfogó online felmérést készíttetett novemberben arról, hogy az önkéntes nyugdíjpénztári tagok hogyan vélekednek a pénztárakról. Az eredmények alapján a pénztártagok nagy többsége, 65,5 százaléka, ismeri az önkéntes nyugdíjpénztárak által nyújtott hozameredményeket. A tagok 54,3 százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés