FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Tényleg eltűnhet a biztosítási közvetítők nagy része

Portfolio
Közel 250 fő részvételével zajlott ma a Portfolio Biztosítás 2017 konferenciája. A piac mérsékelt ütemben, de bővül, így bizakodó az idei évet illetően a szakma. A digitalizációban a közönség kétharmada inkább lehetőséget, mint kihívást lát hosszú távon is. Az etikus koncepciónak köszönhetően az életbiztosítások sokkal átláthatóbbak és olcsóbbak lettek. A következő öt évben a többség szerint a biztosításközvetítők 25-50%-a eltűnhet a piacról, leginkább a szigorodó szabályozás hatására.

2017. március 02. 17:27 Megosztás Két új szabállyal forgatja fel Brüsszel a közvetítői szektort 2018 elején élesedik két fontos EU-s jogszabály, illetve direktíva; a PRIIPS és az IDD, többek közt hamarosan három oldalban összesűríthetve olvashatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés