FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

CSOK, 10+10 millió: ma Győrbe visszük a segítséget!

Portfolio
Több pénzintézetnél igényelhető a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK), amely 10+10 millió forinttal kecsegtet a feltételeknek megfelelő családoknak. Csalogatóak az ingyenmilliók, de nem árt tudni, mire is elég a 20 millió forint az ország különböző részein. A Portfolio az FHB Bankkal és a Takarékokkal egy roadshow keretében meglátogatja Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit, hogy segítse a családokat a döntésben. Február 8-án Győrben juthatnak aktuális információkhoz és személyes tanácsadáshoz az érdeklődők.

Lassan egy hónapja tartják lázban az országot a CSOK, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezménye által kínált ingyenmilliók. Már számos banknál igényelhető a támogatás, így egyre több család számára aktuális a kérdés, hogy hogyan reagál az ingatlanpiac a CSOK-feltételek miatt átalakuló keresletre. Nincs ez másként Győr-Moson-Sopron megyében sem, ahol az elmúlt években...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés