Előfizetői tartalom

CSOK: megduplázódhat az új építésű lakások száma

Portfolio
Egyre többen vannak a komoly érdeklődők a Családok Otthonteremtési Kedvezményével, vagyis a CSOK-kal és a 10+10 millióval kapcsolatban. A legtöbbeket az érdekli, hogy hol vannak, illetve lesznek CSOK-kompatibilis ingatlanok. Az MNB szerint két év alatt megduplázódik az új építésű lakások száma, ha ez igaz, durván felpöröghet a lakáspiac. Akad még bőven megválaszolatlan kérdés, illetve rengeteg tévhit övezi a témát, így érdemes követni a CSOK-kal kapcsolatos fejleményeket. A Portfolio CSOK-melléklete és cikkei folyamatosan bemutatják a legújabb tudnivalókat, illetve folytatódnak a lakossági CSOK Klubok: legközelebb Tatabányára, Veszprémbe és Budapestre látogatnak a szakértők.

Január óta rengeteg család érdeklődött a pénzintézeteknél a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, vagyis a CSOK iránt. A banki szakemberek szerint az utóbbi pár hétben valamivel alacsonyabb lett a CSOK-érdeklődők száma, de azoknak akik most igénylésen gondolkodnak, már jóval komolyabbak a szándékaik.Megduplázódhat az új építésű lakások számaA 10 + 10 milliós igénylők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés