Előfizetői tartalom

Ezért fognak sokan 10+10 millió forintot bukni

Portfolio
Azt hiszi, hogy már mindent tud a CSOK-ról? Biztos abban, hogy megkapja a 10+10 milliót? Pedig rengeteg tévhit létezik a támogatással kapcsolatban, amelyek miatt sokan elbukhatják a milliókat. Mi számít lakásbővítésnek, amire felvehető a használt lakások után járó CSOK? Milyen speciális szabályok vonatkoznak egyedülállókra, párokra és mozaikcsaládokra? Az április 5-ei veszprémi lakossági CSOK Klubon első kézből, egyenesen a szakértőktől tájékozódhat az újdonságokról, és választ kaphat minden kérdésre.

Kockázatosabbá vált a 10 millió felvételeOrszágszerte rengeteg családot foglalkoztat, hogy hogyan használhatja fel a Családok Otthonteremtési Kedvezményét (CSOK) lakáskörülményei javítására, de továbbra sem könnyű kiigazodni támogatás feltételrendszerén, ráadásul nemcsak előnyök, de kockázatok is vannak. Az elmúlt hónapban több változás történt a szabályozásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés