Előfizetői tartalom

300 ezer devizahiteles levél van még a bankoknál

Portfolio
2015. április 30-án 16 óráig 1 millió 604 ezer devizahiteles levelet adtak postára a pénzintézetek, amelyből 850 ezer darab küldeményt már átvettek az ügyfelek, 43 ezer esetben a küldeményért nem jelentkeztek, vagy a megadott címen az ügyfél már nem volt elérhető, így azokat visszakézbesítette a Magyar Posta a feladóknak. 700 ezer küldemény feldolgozása, kézbesítése pedig folyamatban van - áll a Magyar Posta Zrt. legfrissebb közleményében.

Hitelezés 2015 Ehhez hasonló témákról is szó lesz a jövő heti Hitelezés 2015 konferencián, regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A pénzintézetek folyamatosan változó előrejelzései szerint aktuálisan a Magyar Postának több mint 1.9 millió darab devizahiteles küldeményt kell kézbesítenie....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés