Előfizetői tartalom

Bankhitel után tőzsdére lépés: nagy dobásra készül a magyar kereskedőcég

Portfolio
Hazai kis- és középvállalkozások banki tapasztalatairól rendezünk délelőtti szekciót a Portfolio jövő szerdán sorra kerülő Hitelezés 2018 konferenciáján. A panelbeszélgetés résztvevői között ott lesz Fazekas Roland, az acél- és műanyagipari, valamint FMCG-termékek nagykereskedelmével foglalkozó Carboferr Zrt. vezérigazgatója is, őt kérdezzük az alábbiakban a cég terveiről és finanszírozási tapasztalatairól.

Hitelezés 2018 Regisztráljon Ön is a Hitelezés 2018 konferenciára, az utolsó helyek még kiadók! Információ és jelentkezés A tőzsdei bevezetésre esélyes hazai kis- és középvállalkozások között emlegetik a Carboferrt. Az esetleges részvénykibocsátás mellett kötvénykibocsátásról és kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés