Előfizetői tartalom

Csalódott devizahiteles vagy? - Eljött a te időd!

Tele az ország csalódott, kiégett, elcsigázott devizahitelesekkel, pedig ennek nem kell így lennie. Ingyenesen lecserélhető ugyanis a pokolba kívánt jelzáloghitel egy jobbra, olcsóbbra. A tartozás nem, a kamat azonban csökkenthető, a kezelési költség pedig eltüntethető a forintosítás utáni hitelkiváltással. Ezennel összefoglaljuk a hitelkiváltási versennyel kapcsolatos legfontosabb várakozásokat, a cikk vége felé pedig szavazni is lehet.

Az elszámolást kézhez kapó adósok kétharmada elégedetlen azzal az összeggel, amellyel a bank neki elszámolt - mutatta a Portfolio nem reprezentatív olvasói szavazása. Az elégedetlenség tárgya sok esetben nem is maga az elszámolási összeg, hanem az a tény, hogy a forintosítás rávilágított: hiába törlesztett milliókat sok adós, még mindig nagyobb a tartozás, mint a felvett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés