Előfizetői tartalom

Devizahiteles panaszcunamitól tartanak a bíróságokon

Portfolio
Egyre csak nő azoknak a volt devizahiteleseknek a száma, akik a Pénzügyi Békéltető Testület által hozott határozatot kifogásolják. Eddig 50-en támadták meg a határozatot, de az Országos Bírósági Hivatal ennek többszörösére számít, így a meglévő szakemberek oktatása mellett újabb titkárok és bírák felvételére is szükség lehet - értesült a Napi Gazdaság.

Augusztus 10-éig 50 banki ügyfél támadta meg azt a döntést a helyi járásbíróság előtt, amelyet a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) hozott meg a banki elszámolás ügyében - írja a lap. Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) adatai szerint a legtöbben Budapesten támadták meg a békéltető testület döntését. A hivatal úgy kalkulál, hogy a következő hónapokban többszörösére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés