Előfizetői tartalom

Devizahitelesek, megjött a levél? - Már ketyeg is az óra!

Portfolio
Az elszámolások nemcsak a tőketartozást, hanem a kamatszintet is számottevően csökkentik a deviza- és akár a forinthitelesek számára is. Előbbi 20%-kal, utóbbi további több mint 5%-kal viheti lejjebb az átlagos devizahiteles törlesztőrészletet, igaz, jókora szórás mellett. Sokan lehetnek azonban, akik még ezzel is elégedetlenek. Ők díjmentes felmondási lehetőséget kaptak, amivel viszont sietniük kell.

Hitelezés 2015 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio közelgő Hitelezés 2015 konferenciáján, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Amennyiben nem elégedett a feltételekkel, az adós jogosult felmondani a szerződését a szerződés módosulását követő 60 napon belül. Nem mindegy azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés