Előfizetői tartalom

Felfedte az MNB az újabb ezermilliárdos hitelprogramjának részleteit

Portfolio
Pénteken este kitette honlapjára a Magyar Nemzeti Bank az NHP fix néven már beharangozott új refinanszírozási programjának terméktájékoztatóját. Ebből kiderül, hogy 2019 elejétől pontosan milyen feltételek mentén tervezi a jegybank a piacra pumpálni a legfeljebb 1000 milliárd forintnyi forrást, igaz ezt rögtön semlegesíteni is fogja a monetáris eszköztára segítségével.

Kapcsolódó cikkünk2018.09.18Örömhír a magyar cégeknek: újraindul a Növekedési HitelprogramA közlemény szerint a Magyar Nemzet Bank 2019 elején elindítja a Növekedési Hitelprogram új konstrukcióját NHP fix néven, amellyel a jegybank elsősorban a kkv-hitelezés szerkezetére kíván hatást gyakorolni, mivel célja a hosszú lejáratú és rögzített kamatozású hitelek részarányának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés