Előfizetői tartalom

Feltámad a 0%-os magyar lakáshitel, csak épp nem mindenkinek

Portfolio
Tavaly október 16-áig lényegében bárki "kikeverhetett" magának egy közel 0%-os kamatozású lakáshitelt, aki hitelképes volt, és ügyesen kombinálta kölcsönét az állami támogatásos lakás-takarékpénztári megtakarításokkal. Azóta a támogatás megszüntetése miatt ez már nem lehetséges, lesz viszont helyette valami más: július 1-jén megérkezik a ténylegesen is kamatmentes lakossági kölcsön, igaz, egy lényegesen szűkebb körnek. Megnéztük, mit tud a kormány új kamatmentes hitele a piacon lévő lakáshitelekhez és személyi kölcsönökhöz képest, és azt találtuk, hogy egy átlagos lakáshitelhez képest 5 millió forintot kereshetünk vele 20 év alatt. Kamatszintje alapján mégis inkább a személyi kölcsönök piacán szorongathatja meg az új hitel a banki termékeket, még a gyereket nem vállaló hitelfelvevők körében is.

A legjobb piaci lakáshiteleket itt, a személyi kölcsönöket itt kalkulálhatod ki magadnak! Hitelezés 2019 Erről is szó lesz Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés A babavárónak nevezett kölcsön 10 legfontosabb tudnivalója szerintünk az alábbi: A kölcsönszerződés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés