Előfizetői tartalom

Háború a devizahitelesekért: érdekes adatok kerültek elő

Portfolio
A végtörlesztés időszakához hasonló hitelkiváltási hullámot hozhatnak az elszámolások a következő hónapokban, hisz egyre több bank áll elő kedvező hitelajánlattal az elszámoláson és forintosításon áteső ügyfelek számára. Megnéztük, a végtörlesztés 2011 szeptemberétől 2012 februárjáig tartó időszakában mely pénzügyi intézménynél kötöttek ki végül az ügyfelek.

Az elszámolási levél kézhezvétele után nagyjából 3 hónapjuk lesz az ügyfeleknek arra, hogy díjmentesen felmondják hitelszerződésüket. További nagyjából 3 hónap arra, hogy felvegyék az új, hitelkiváltó kölcsönt. Ezt természetesen akkor érdemes meglépni, ha még az elszámolás után elértnél is kedvezőbb hitelajánlatot talál valaki a piacon. Persze nem feltétlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés