Előfizetői tartalom

Hatalmas gépfinanszírozási programot indított el az MFB

Portfolio
Hatalmas, összesen 80 milliárd forintos új finanszírozási programot indított ma el a Magyar Fejlesztési Bank Nemzeti Gépfinanszírozási Program néven, amelyben akár kezdő vállalkozások is részt vehetnek és a kedvezményes kamatozással, egyes esetekben önerő nélkül is igénybe lehet venni hitel- és lízingprogramokat mezőgazdasági gépek gyártására, forgalmazására valamint vásárlására.

A Nemzeti Gépfinanszírozási Program célja, hogy kedvező kamatozású és feltételrendszerű finanszírozási lehetőséget nyújtson a mezőgazdasági gépek gyártásával, illetve forgalmazásával foglalkozó cégeknek, valamint azoknak a KKV kritériumoknak megfelelő vállalkozásoknak, amelyek mezőgazdasági gépek vásárlását tervezik. Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés