Előfizetői tartalom

Hova tűnt a devizahiteles levelek kétharmada?

Portfolio
Csaknem 700 ezer devizahiteles levelet már átvettek az ügyfelek, több mint 400 ezer küldemény feldolgozása és kézbesítése jelenleg folyamatban van. Több mint 30 ezer esetben a küldeményért nem jelentkeztek, vagy a megadott címen az ügyfél már nem volt elérhető, így azokat visszakézbesítette a Magyar Posta a feladóknak. A kézbesített levelek kétharmadát háznál, vagyis a címzés helyén, míg egyharmadát a postákon vették át az ügyfelek - áll a Magyar Posta Zrt. legfrissebb közleményében.

Hitelezés 2015 Ehhez hasonló témákról is szó esik majd a Portfolio Hitelezés 2015 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A közlemény szövege itt olvasható (kiemelések tőlünk): A vonatkozó jogszabályok alapján a pénzintézeteknek 2015. április 30-ig kell postára adniuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés