Előfizetői tartalom

Ingyenes lakáshitelt szeretnél? Megmutatjuk, hogy kell kikeverni

Tegnap ismét 0%-os hozam mellett bocsátott ki kincstárjegyet a magyar állam. Sokan azt hiszik, hogy a lakosság számára elképzelhetetlen az ingyenes banki kölcsönfelvétel, pedig az áruhiteleknél és a lakáshiteleknél is elérhető a 0%-os kamatszint. Most az utóbbit mutatjuk be, a lényeg: ügyesen kell kombinálni a hitelfelvételt néhány, családon belül megkötött lakás-takarékpénztári szerződéssel.

A legjobb lakáshiteleket és a legjobb lakás-takarékpénztári konstrukciókat itt kalkulálhatod ki.Mire nem jó a lakás-takarékpénztár és mire igen?Múltkori cikkünkből kiderült, hogy a lakás-takarékpénztári konstrukció (LTP) nem feltétlenül jó alternatívája a hiteltörlesztésnek, pontosabban viszonylag keveset (néhány hónapnyi hiteltörlesztést) spórolhatunk meg azzal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés