Előfizetői tartalom

Magyarok százezrei kapnak mindjárt húsbavágó levelet a bankjuktól

Portfolio
Szeptember 30-áig, vagyis szerdáig adják postára a bankok az elszámolási levelet, amely ezúttal a forinthiteleseknek és a devizában törlesztő devizahiteleseknek szól. A tavaszi devizahiteles elszámolás során megtérített 750 milliárd forintnál jóval kisebb összeg jár most vissza, hiszen árfolyamrés egyáltalán nem, egyoldalú kamatemelés pedig szinte csak elvétve sújtotta ezeket az ügyfeleket. A forinthitelek tekintélyes darabszáma miatt azonban akár a tavaszi 2,1 milliót is meghaladhatja a bankok által kiküldendő levelek száma.

Budapest Economic Forum 2015 A lakossági hitelekről is sok szó esik Budapest Economic Forum konferenciánkon. Regisztráljon most! Információ és jelentkezés Kiket érint az újabb elszámolás?Minden forinthiteles, illetve devizában törlesztő devizahiteles megkapja most az elszámolást, kivéve az alábbiak: 2004....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés