Előfizetői tartalom

Külföldiek csaphatnak le a magyar CSOK-ra

Portfolio
Nem feltétele a CSOK igénybevételének, hogy az igénylő magyar állampolgár legyen. Lényegében elég egy magyar lakhely és a szabályos magyarországi tartózkodás ehhez. Az alábbiakban összefoglaljuk a nem magyar állampolgárokra és bevándorlókra vonatkozó szabályokat, amelyek alapján a Népszabadság ma arról írt, hogy a CSOK miatt tömegével költözhetnek hazánkba a határon túli (mellékesen állampolgársággal is rendelkező) magyarok.

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz Kérdéseid vannak a CSOK-ról? Gyere el díjmentes budapesti rendezvényünkre! Információ és jelentkezés Feltétel a magyarországi lakóhely...CSOK-ot az igényelhet, aki Magyarországon él, hiszen Magyarország területén található ingatlanra vehető fel a támogatás, az igénylőnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés