Előfizetői tartalom

Nagyon beindult idén a lakáshitelezés Magyarországon

Portfolio
Korábbi várakozásainak megfelelően 500 milliárd forint új jelzáloghitel-kihelyezésre számít idén a K&H a teljes piacon, a CSOK-támogatások volumene pedig 40 milliárd forintra rúghat. A bank részesedése nagyjából egyhatod a jelzáloghitel-piacon. A CSOK szabályozásában számítanak néhány lazításra és pontosításra a következő hónapokban.

A K&H mai sajtóeseményén az alábbi újdonságok hangoztak el: Nemhogy lassulás mutatkozna, inkább folyamatosan gyorsul a lakáshitelezés a bank tapasztalatai szerint is, amit a használt lakások piacának növekedése (egy év alatt másfélszereződés) pörget egyelőre, az új lakások az év második felétől tehetnek hozzá érdemben a növekedéshez. A munkaerőpiac javulásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés