Előfizetői tartalom

Pár perc, és számládon a pénz: száguld a magyar lakosság új kedvence

Portfolio
A lakáshiteleknél is gyorsabban száguld a személyi kölcsönök kihelyezése Magyarországon, hiszen tavaly 47%-kal, februárban pedig 64%-kal nőtt egy év alatt a piac. Jövő szerdai Hitelezési konferenciánkon ezért kiemelten foglalkozunk ezzel a témával. Az alábbiakban a fogyasztási hitelekről szóló panelbeszélgetés egyik résztvevőjét, Bruzsa Gézát, a CIB Bank Lakossági szegmensmenedzsment vezetőjét kérdezzük.

Hitelezés 2018 Ne maradjon le a jövő szerdai Hitelezés 2018 konferenciáról! Itt jelentkezhet: Információ és jelentkezés Az összehasonlító kalkulátorokban rendre előkelő helyen szerepel a CIB Bank a személyi kölcsönök területén, és elhíresült a bank akár 7 percen belül folyósított személyi kölcsöne....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés