Előfizetői tartalom

Sok pénzt akarsz keresni? - Légy ott a banki nagytakarításokon!

Portfolio
Egyre nagyobb üzletnek számít részt venni az európai bankok portfóliótisztításában. A Cerberus Capital Management a legnagyobb amerikai befektető az európai hitelek piacán, ez a kockázatitőke-társaság az elmúlt 2 és fél évben több mint 27 milliárd eurónyi követelést vásárolt meg a bankoktól. A Lone Star és a Blackstone is ott az élen - derül ki a Reuters összefoglalójából. Tavaly rekord összegű, 91 milliárd eurónyi nem kívánt hiteltől váltak meg az európai bankok, és ez a PwC szerint idén 100 milliárd euró körül lehet.

A magyar piac is egyre jobban pezseg ebből a szempontból, erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2015.07.02Soha nem látott nagytakarítás készülődik a magyar bankoknálPezseg a piacTavaly rekord összegű, 91 milliárd eurónyi nem kívánt hiteltől váltak meg az európai bankok, és ez a PwC szerint idén 100 milliárd euró körül lehet. A Cushman and Wakefield adatai szerint a Cerberus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés