Előfizetői tartalom

Válság előtti szinten az egyik legfontosabb hitelfajta Magyarországon

Tele a sajtó a lakáshitelekkel, de van egy hiteltípus, amely még nagyobbat robbant idén. Csak 2008-ban, közvetlenül a válság előtt vettünk fel annyi személyi kölcsönt Magyarországon, mint az utóbbi egy évben. Megnéztük, hogy fest most ez a piac az elérhető adatok alapján. A bankok egyedi személyi kölcsöneinek megismeréséhez a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

Fedezet nélkül, akár percek alatt, online is felvehető, szabad felhasználású, ráadásul most már 10% alatti kamattal is elérhető: előnyös tulajdonságai miatt egyre többen választják ma a személyi kölcsönt személyes vagy családi céljaik megvalósításához.Ahogy a fenti ábrán látható, havonta 25-30 milliárd forint körüli összegben veszünk fel mostanság személi kölcsönt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés