Előfizetői tartalom

Szuperolcsó hitelek, érkező EU-pénzek: most érdemes külföldre lépni?

Portfolio
Mire figyeljen egy vállalkozás, amikor úgy dönt, külpiacra lép? Hogyan exportáljunk, és miben segít a bankunk? Hogy hatnak minderre az olcsó eximbanki és jegybanki források, illetve az EU-s támogatások? Sok más mellett ezekről a kérdésekről szól részletesen a Portfolio szerdai Export 2014 konferenciája, és ezekről beszél most röviden az alábbiakban Takács Zoltán, a Budapest Bank vállalati értékesítési vezetője.

Portfolio Export 2014 Még nem késő jelentkezni szerdai Export 2014 konferenciánkra, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Portfolio: Hogy látják a banknál, mennyire nehéz ma egy kis- vagy középvállalkozásnak külpiacra lépnie és exporttevékenységbe kezdenie? Takács Zoltán: Nagy lépés ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés