Előfizetői tartalom

Nagy újításokat hoz idén a magyar cégek életébe a BÉT és az MFB

Portfolio
A magyar kockázatitőke-piac a Jeremie alapok 2010-es indulásával indult be Magyarországon, és bár a befektetési időszak már lezárult, a Jeremie alapok érdemi értékelését 2024 körül lehet majd megtenni - mondta Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazagtója. A Venture Capital Summit mai rendezvényén beszélt arról is, hogy mi várható a Jeremie után, Madlena Tamás, a BÉT üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese pedig a tőzsde és a magyar cégek jövőjéről beszélt.

Bernáth Tamás, az MFB Zrt. elnök- vezérigazgatója a magyar tőkepiac sajátosságairól a jövőbeni tervekről beszélt: A magyar tőkepiac sajátosságaival kapcsolatban kiemelte, hogy 2010-ig nagyon kevés nagyobb ügyletű tranzakció volt a piacon, a fordulat a Jeremie alapok 2010-es megjelenésével jött el a magyar kockázatitőke piacon. A magyar tőkepiac mérete a KKE régió első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés