Előfizetői tartalom

Nyolc éve nem vettek ilyen sok pénzért magyar cégeket

Portfolio
A közép-kelet-európai akvizíciós piacon a 2016-os évhez képest 2,8 százalékkal, 1132-re csökkent az ügyletek száma. A piac becsült mérete ennek ellenére 6,6 százalékkal növekedni tudott, így elérte az 50,9 milliárd dolláros értéket 2017-ben. Az EY által összeállított M&A Barométer szerint hat országban, köztük Magyarországon is növekedett az ügyletek száma.

Az EY M&A Barométere idén is összesítette az elmúlt időszakban lezárult, nyilvános tranzakciókat a közép-kelet-európai régióban (Magyarország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Görögország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország). Az M&A Barométer szerint 1 milliárd 441 millió dolláros értékével a törökországi OMV Petrol Ofisi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés