Előfizetői tartalom

Eladnád a céged? Pár tipp, hogyan kaphatsz érte többet

Portfolio
A 2015-ös rekordév után a tavalyi valamelyest visszaesést mutatott, de még így is a valaha mért harmadik legmagasabb összértékű ügyletek valósultak a világ M&A piacán 3,2 ezer milliárd dollár összértékkel. A magyar piac különösen vonzó a régióban, főleg amiatt, hogy a hazai cégeknél érő generációváltás miatt egyre több magyar vállalat kerülhet eladósorba. Az M27 Absolvo üzleti szemináriumán az előadók a cégvásárlások és cégeladások motivációiról beszéltek, elárulták, mi kell ahhoz, hogy sikeresen értékesíteni lehessen egy céget és felhívták a figyelmet azokra a buktatókra, amelyeket sok cégvezető elkövet.

Horgos Lénárd, az M27 Absolvo partnere és a HVCA elnökségi tagja előadásában a pénzügyi és stratégiai befektetők közötti főbb különbségekről, valamint az M&A piacon lezajlott főbb folyamatokról beszélt: Az elmúlt három évben dinamikus növekedést lehetett látni az M&A piacon, globális szinten 2016-ban a valaha mért harmadik legmagasabb összértékű ügyletei valósultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés