Előfizetői tartalom

Magyarország is felkerült a TOP-listára

Portfolio
Az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) adatai szerint 2014-ben rekordszámú, mintegy 290 közép-kelet-európai cég jutott kockázati- és magántőkealapok befektetéséhez a régióban. A befektetések értéke 66%-al haladta meg az előző évi szintet, elérve az 1,3 milliárd eurót. 2014-ben Magyarország volt a negyedik legjelentősebb szereplő a közép-kelet-európai kockázati tőke piacon, az összes régióbeli kockázati- és magántőke befektetés értékének 13%-a, mintegy 170 millió euró került hazánkban befektetésre - derül ki a HVCA legújabb közleményéből.

Az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) által közzétett legfrissebb adatok szerint 2014-ben a régióban rekordszámú, mintegy 290 közép-kelet-európai társaság kapott kockázati- és magántőke alapoktól a megelőző évnél 66%-kal több, 1,3 milliárd eurónyi befektetést. Ezzel egyidejűleg a frissen gyűjtött tőke értéke 2014-ben több mint megháromszorozódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés