Előfizetői tartalom

Már igényelhető a CSOK, de előbb tudj meg mindent

Portfolio
Több pénzintézetnél igényelhető a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), amely 10+10 millió forinttal kecsegtet a feltételeknek megfelelő családoknak. Azonban mielőtt rohannánk a bankba, nem árt minden helyzetre felkészülni, és megismerni a vonatkozó részletszabályokat. Ilyen például, hogy az egyetemista gyerekre felvett támogatás esetén a gyereknek meddig kell a szüleivel laknia. Vagy, hogy mi történik, ha a 10+10 milliót igénybe vevő házaspár elválik, milyen esetekben kell visszafizetnie a támogatást. A Portfolio CSOK-melléklete és cikkei ezekre a kérdésekre válaszolnak, és folyamatosan bemutatják a legújabb tudnivalókat.

Hetek óta a 10+10 millióval kapcsolatos feltételek és előrejelzések uralják a sajtót és a közbeszédet, de idő kell, amíg az első érdeklődésekből regisztrált ügyfelek lesznek. Rövid idő telt el a bejelentés óta, így még mindig csak tájékozódnak a potenciális igénylők. Eddig leginkább azok a vevők jelentek meg a piacon, akik a CSOK nélkül nem vásárolnának, azaz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés