FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Vizsgálja az MNB a nyugdíjpénztárakat

Portfolio
Elsődlegesen a kockázatokat, másodsorban pedig a költségeket vizsgálja a Magyar Nemzeti Bank az önkéntes nyugdíjpénztárak esetében, éves átlagban 17 ilyen átfogó vizsgálatot végez a felügyelet. Ezen kívül a megtakarítási szektor helyzetével kapcsolatosan osztott meg adatokat az MNB pénzügyi szervezetek felügyeletéért felelős ügyvezető igazgatója, Kisgergely Kornél a Pénztárszövetség konferenciáján.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Az MNB fő irányelvei a szektort illetően a következőek: Az életciklus-szemlélet, vagyis hogy minden ügyfél a saját profiljának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés